Fűnyírás

Kevés gyepet, vagy hatalmas területet kellene nyírni? Inkább pihenne fűnyírás helyett? Nincs hová tennie a fűnyesedéket? Lehet, hogy inkább már kaszálni illene? Szeretné szakemberre, minőségi gépekre bízni a gyepét?

Van megoldás! Keressen elérhetőségeinken, vagy kérje ingyenes ajánlatunkat az űrlap kitöltsével.

Vállaljuk cégek, magánszemélyek zöldterületeinek fűnyírását, kaszálását magas színvonalon. Fűnyesedék összegyűjtése elszállítással, vagy mulcsozása egyaránt lehetséges. Gyors, hatékony munkavégzés rövid határidővel. Tartós megbízás esetén egyedi árat biztosítunk!

Tudta-e?

 • Mulcsozás

  A fűnyírás során a levágott füvet a fűnyíró többszörösen felaprítja, majd a levágott fűre visszahull természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hiszen amellett, hogy nedvesség- és tápanyagpótló hatású, még megóvhatja a füvet a kiszáradástól is.

 • Fűnyesedék összegyűjtése

  Azért előnyös, mert a fűnyesedék elősegíti a felületen a filcréteg képződését, amely viszont már gátolja a fű oxigénellátását, továbbá kedvező környezetet biztosít a gyepet károsító kórokozók és kárvetők számára.

 • Fűnyírás rendszeressége

  A füvet rendszeresen kell nyírni, nincs mese javasolt a hetenkénti nyírás! Csak akkor nem kell füvet nyírni, ha nagyon nagy a meleg és a szárazság, illetve nincs öntöző rendszerünk! A hosszabb fű leárnyékolja saját magát, ezáltal gátolva, hogy a nedvesség elpárologjon a talajból és ezzel enyhíti a hőség ártalmait.

  Normál időjárási körülmények között, a gyep fűnyírás utáni magassága legyen 3,5-5 cm. A levelek hosszának azonban maximum 1/3-át szabad levágni, mert az ennél erőteljesebb visszavágást a fű már elég rosszul viselheti, mert ilyenkor hirtelen sokkal kisebb felületen tud fotoszintetizálni.

Miért válasszon minket?

Munkavégzésünk precíz és gyors

Áraink kedvezőek és átláthatóak

Minőségi, modern géppakkal rendelkezünk

Árajánlatunk minden esetben ingyenes

Megbízható, képzett alkalmazottaink vannak

Helyszíni felmérésre is van lehetőség

Vasi Pázsit Kft.

9600 Sárvár, Ady Endre utca 13.
00 36 30 218 1017
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2020

Minden jog fenntartva!